Chleb kokosowo - migdałowy bezglutenowy-przepis 0

   

    Pyszny bezglutenowy chleb kokosowo-migdałowy

 

 

Składniki

Przygotowanie

Mąkę migdałową i kokosową, len, sól i sodę dobrze wymieszać.
Dodać jaja, olej, miód i ocet, razem dobrze wymieszać.
Wlać ciasto do wysmarowanej blaszki o wymiarach 20x10cm, 

Piec w temperaturze 350°C około 30 minut.

SMACZNEGO!

Komentarze do wpisu (0)

Aby dodać komentarz zaloguj się.
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa
od 230 zł
oferta oferta
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Przyprawy bio sklep internetowy

Suszone owoce | Kakao ekologiczne | Pasta orzechowa sklep | Masa kajmakowa cena

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl