do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana

 

Telefon: 503511975   lub   177790977


Dane kontaktowe        Adres email:  



OLEJ KROKOSZOWY

  Olej z krokosza barwierskiego zwany krokoszowym, kartamusowym lub szafranowym jest zachwalany przez dietetyków oraz lekarzy, gdyż korzystnie działa na nasze serce. Za jego pomocą można smacznie i zdrowo gotować, a także przyrządzać rozmaite sałatki. W jego składzie znajdują się cenne składniki, takie jak NNKT (niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe), które są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu, a w szczególności skóry. W składzie oleju z krokosza można również znaleźć kwas linolowy, który jest powszechnym składnikiem produktów kosmetycznych.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl