Opcje przeglądania
Producent
Dostępność
Wysyłka w
Cena
  • od
    do

OLEJ AMARANTUSOWY

   Amarantus czyli szarłat należy do najstarszych roślin uprawnych świata. Jego niezwykłe walory doceniali już Inkowie i Majowie. Dziś nazywany jest zbożem XXI wieku. Zawiera wartościowe, łatwo przyswajalne białko, bogate w aminokwasy egzogenne: lizynę i metioninę, witaminy z grupy B oraz znaczną ilość wit. E i A.
   Olej amarantusowy jest olejem o wysokiej użyteczności kosmetycznej z uwagi na wysoką zawartość NNKT

Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Darmowa dostawa od 197 zł!
Telefon: 17 779 09 77 lub 503 511 975

oferta oferta
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl