Kategorie
Producent
Dostępność
Wysyłka w
Cena
-
od
do
Mąka sojowa
MĄKI BEZGLUTENOWE
Mając na uwadze znaczenie diety w problemach zdrowotnych powiązanych z glutenem, jak również konieczność wzbogacenia codziennej diety w szereg minerałów, witamin, białka oraz Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych (NNKT) proponujemy Państwu naturalne produkty bezglutenowe w postaci mąki.
Mąki bezglutenowe mogą być stosowane przez osoby: z Celiaklią, alergią lub nietolerancją glutenu, jak również przez wszystkich, którzy chcą zdrowo się odżywiać. Mąki bezglutenowe w naszej ofercie są 100 % naturalne, częściowo odtłuszczone, nie zawierają sztucznych barwników ani konserwantów. Zapraszamy do poszerzenia wiedzy na temat diety bezglutenowej, pomocnym w tym może być nasz artykuł.
Zastosowanie: Do wypiekania pieczywa, ciast, ciasteczek, zagęszczania zup i sosów, wyrobu makaronu, naleśników i placków, jako posypki, dodatki do: muesli, płatków, deserów, jogurtów i koktajli.
Przechowywać w suchym miejscu, w temp pokojowej. Produkt pod wpływem światła może delikatnie tracić kolor. Jest to proces naturalny. Produkty mogą zawierać śladowe ilości sezamu i orzechów ziemnych.
Po zakupie proszę sprawdzić stan mąki, wszelkie reklamacje będą rozpatrywane do tygodnia od otrzymania produktu. Niektóre produkty mogą zawierać śladowe ilości glutenu, orzechów, sezamu oraz soi, ponieważ w zakładzie odbywa się konfekcja produktów zawierających w/w alergeny.
od 250 zł