50,00 zł
Cena regularna:
56,00 zł
24,50 zł
Cena regularna:
35,50 zł
5,70 zł
Cena regularna:
7,10 zł
Chleb żytni razowy eko na zakwasie 500g Bio-Eko
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do listy zakupówOpis
CHLEB ŻYTNI RAZOWY EKO NA ZAKWASIE 500 G
Chleb Żytni Razowy EKO na zakwasie pieczony jest w piecu opalanym drewnem. Zboże pochodzi z gospodarstw ekologicznych.
Chleb zapakowany jest w folię spożywczą, do której przyczepiona jest etykieta. Data minimalnej trwałości jest numerem partii produkcyjnej.
Zastosowanie
Do bezpośredniego spożycia, według indywidualnych upodobań.
Skład
Mąka żytnia typ 1850 EKO 66%, woda, sól.
Wartość odżywcza w 100g produktu
Wartość energetyczna | 1177 kJ/277 kcal |
Tłuszcz w tym kw. tłuszczowe nasycone | 1,74 g/1,25 g |
Węglowodany w tym cukry | 60,92 g/0 g |
Białko | 6,25 g |
Sól | 1,67 g |
Zawartość netto
500 g
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze 18-20ºC i wilgotności względnej powietrza do 75%.
Kraj pochodzenia
Polska
Producent
Ekologiczne P.P.H.U. "BIO-EKO"
Marian Wójtowicz
Tułkowice 57
38-124 Wiśniowa
Realizacja zamówień i termin wysyłki
Produkcja pieczywa odbywa się w każdy poniedziałek. Następnego dnia we wtorek, świeże i pachnące pieczywo pakujemy do paczek i wysyłamy.
Zamówienia złożone do poniedziałku do godziny 12:00 będą realizowane w najbliższy wtorek.
Zamówienia złożone w poniedziałek po godzinie 12:00 oraz we wtorek będą wysyłane w kolejny wtorek.
Przydatne wskazówki
1. Pieczywo BIO-EKO schowane do zamrażarki, po rozmrożeniu zachowuje swoją świeżość, dzięki temu polecamy zamawiać zapas chlebków na cały tydzień.
2. W każdy wtorek mamy dostawę świeżych, ekologicznych warzyw z podkarpackiego gospodarstwa rolnego. Polecamy Państwu zamawianie również BIO warzyw, towar wysyłamy w tym samym dniu.
Informacja
Ze względu, że pieczywo nie zawiera konserwantów polecamy wybierać sposób dostawy Kuriera InPost - doręczenie do 24 godzin.
W przypadku wyboru innego rodzaju przesyłki odpowiedzialność za przydatność pieczywa do spożycia ponosi odbiorca.
Termin przydatności do spożycia chleba wynosi 6 dni od daty produkcji - produkcja następuje w każdy poniedziałek za wyjątkiem świąt.
Info dodatkowe
Produkt ekologiczny | Tak |
Opinie o produkcie (0)
od 250 zł