

Wafle ryżowe BIO chia i komosa 120g Rice Up
Opis
WAFLE RYŻOWE BIO CHIA I KOMOSA 120 G
Rice Up
Cieniutkie i chrupiące wafle bio wypiekane z brązowego, pełnoziarnistego ryżu z dodatkiem nasion chia i komosą ryżową, które nie zawierają glutenu i są odpowiednie dla wegan. Wafle Rice Up powstały z ekologicznych składników o certyfikowanym pochodzeniu. Organiczne wafle ryżowe stanowią smaczną i zdrową przekąskę o niskiej zawartości tłuszczu oraz są źródłem błonnika pokarmowego.
- bezglutenowe
- naturalny, ekologiczny skład
- niska zawartość tłuszczu
- bez dodatku cukru
- źródło błonnika pokarmowego
Zastosowanie
Wafle ryżowe doskonale sprawdzają się jako lżejszy zamiennik pieczywa, dając możliwość przygotowania urozmaiconych kanapek oraz smaczna przekąska, którą można chrupać o każdej porze dnia - na śniadanie, w pracy czy w podróży.
Skład
Pełnoziarnisty ryż brązowy (94%), nasiona chia* (Salvia hispanica) (4%), komosa ryżowa* (1%), sól morska.
*organiczne składniki o certyfikowanym pochodzeniu
Wartość odżywcza w 100g produktu
Wartość energetyczna | 1643 kJ/388 kcal |
Tłuszcz w tym kw. tłuszczowe nasycone | 3,4 g/0,5 g |
Węglowodany w tym cukry | 78 g/1 g |
Błonnik | 6,2 g |
Białko | 8,3 g |
Sól | 0,97 g |
Zawartość netto
120g
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia
Bułgaria
Dystrybutor
Glutenex Sp. z o.o.
Sady, ul. Ludowa 6
62-080 Tarnowo Podgórne
Info dodatkowe
Produkt ekologiczny | Tak |
Bez glutenu | Tak |
Bez dodatku cukru | Tak |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)


od 230 zł

