

Makaron pszenny Ramen 200g Ita-San
Opis
MAKARON PSZENNY RAMEN 200 G
Ita-San
Makaron Ramen jest tradycyjną odmianą japońskiego makaronu, który wytwarzany jest na bazie mąki pszennej. Produkt ten wyróżnia się sprężystością i apetycznym, żółtym kolorem, mimo, iż nie zawiera w swoim składzie jajek. Makaron Ramen Ita-San ma średnią grubość i został wstępnie obgotowany, dzięki czemu jest niezwykle prosty i szybki w przygotowaniu. Świetny na ciepło i na zimno.
Zastosowanie
Makaron Ramen stosuj jako dodatek do:
- aromatycznych bulionów z dodatkiem mięsa, grzybów i warzyw;
- dan smażonych w woku;
- tradycyjnych, japońskich zup.
Skład
Mąka pszenna, woda, modyfikowana skrobia z manioku, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas octowy, mleczan sodu. Może zawierać jaja.
Wartość odżywcza w 100g produktu
Wartość energetyczna | 761 kJ/179 kcal |
Tłuszcz w tym kw. tłuszczowe nasycone | <0,5 g</0,1 g |
Węglowodany w tym cukry | 36 g/<0,5 g |
Białko | 6,6 g |
Sól | 0,63 g |
Zawartość netto
200 g
Przechowywanie
Nieotwarte opakowanie przechowywać w ciemnym pomieszczeniu w temperaturze pokojowej.Po otarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu jednego dnia.
Kraj pochodzenia
Korea
Dystrybutor
KK Polska Sp. z o.o.
ul. Bolesława Krzywoustego 6
81-035 Gdynia
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)


od 230 zł

