Opcje przeglądania
Dostępność

Mąka ryżowa sprawdza się w diecie lekkostrawnej, doskonale służy alergikom, ponieważ nie wywołuje żadnych uczuleń. Mąka ryżowa znajduje bardzo szerokie zastosowanie: jest składnikiem pieczywa i papieru ryżowego, który powszechnie używa się do przygotowania sajgonek. Mąkę ryżową możemy stosować również do wypieku ciast, przyrządzania placków i naleśników. Wykorzystują ją również producenci żywności przeznaczonej dla dzieci. W kuchni azjatyckiej stosuje się ją na co dzień do zagęszczania zup i sosów, jak również do przyrządzania deserów.

Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu, orzechów, sezamu oraz soi, ponieważ w zakładzie odbywa się konfekcja produktów zawierających w/w alergeny. 

Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.

Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Darmowa dostawa od 197 zł!
Telefon: 17 779 09 77 lub 503 511 975

oferta oferta
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl