

7,50 zł
Cena regularna:
10,00 zł
Pieczywo chrupkie bezglutenowe wielozbożowe 100g Glutenex
Opis
CHLEBEK CHRUPKI BEZGLUTENOWY WIELOZBOŻOWY 100 G
Glutenex
Chlebek chrupki wielozbożowy to lekka i chrupiąca alternatywa dla pieczywa zawierającego gluten, gdyż powstał z 4 zbóż: ryżu, kukurydzy, owsa bezglutenowego oraz gryki. Jest idealny dla osób, które nie mogą spożywać produktów zawierających gluten lub też ograniczają go w diecie, a nie chcą rezygnować ze smacznych kanapek.
Zastosowanie
Pieczywo chrupkie bezglutenowe może stanowić doskonałą bazę dla porannego śniadania oraz zdrową przekąskę.
Skład
Mąka ryżowa (53%), mąka kukurydziana (20%), mąka gryczana (10%), mąka z siemienia lnianego, mąka owsiana bezglutenowa (4%), cukier, mąka karob, sól.
Produkt może zawierać: jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne, sezam.
Wartość odżywcza w 100g produktu
Wartość energetyczna | 1563 kJ/369 kcal |
Tłuszcz w tym kw. tłuszczowe nasycone | 2,8 g/0,4 g |
Węglowodany w tym cukry | 73 g/2,6 g |
Białko | 12 g |
Sól | 0,19 g |
Zawartość netto
100g
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent
Glutenex Sp. z o.o.
Sady, ul. Ludowa 6
62-080 Tarnowo Podgórne
Info dodatkowe
Bez glutenu | Tak |
Bez dodatku cukru | Tak |
Opinie o produkcie (0)


od 230 zł

